پیشتازی تبلتها
شرکتها و برندهای معتبر هر روز تبلتهایی با قابلیت های جدید معرفی میکنند. در این مطلب نگاهی به جدیدترین تبلتها میاندازیم.
اولین تبلت مبتنی بر WebOS
قرار است اولین تبلت مبتنی بر سیستم عامل WebOSرا شرکت هیولت پاکارد در اول ژولای یا همان 10 تیرماه سال جاری روانه بازار کند. نسخه وای-فای تاچ پد در آمریکای شمالی و اروپا از 19 ژوئن پیش فروش خواهد شد و از اول ژولای نیز وارد بازارهای آمریکا و اروپا خواهد شد.
تبلت شرکت HP قطری در حدود 13.7 میلیمتر داشته و دارای صفحه نمایش 9.7 اینچی با پردازنده دو هستهای 1.2 گیگاهرتزی اسنپ دراگون نیز است .
حافظه داخلی تاچ پد 16 و 32 گیگابایت بوده و دارای یک گیگابات رم ،بلوتوث ،وای-فای و یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی برای تماسهای ویدویی است.
طبق اعلام رسمی شرکت HP ،نسخه 16 گیگابایتی دارای قیمت 499.99 دلار و 32 گیگابایتی دارای قیمت 599.99 دلار خواهد بود.
OnLive با تجربه ای نو برای آیپد و تبلت های اندرویدی
رایانش ابری روز به روز در حال گسترده تر شدن است و کنسول بازی OnLive هم یکی ازمصداق های این امر می باشد. به همان حدی که گرافیک بازی ها در چند سال اخیر پیشرفت داشته اند، رایانش ابری هم قدم های بزرگی را برداشته تا به جایی برسد که امروز چیزی مثل آن-لایو را در اختیار داشته باشیم. اما قبل از هر چیز باید به وضوح بیان شود که آن لایو چیست؟ همان طور که قبلا هم گفته شد:OnLive در واقع سرویس رایانش ابری برای بازی در اینترنت است که امکان بازی کردن شما را بر روی کامپیوتر، مک، آی پد و کنسول OnLive فراهم مینماید. نحوه عملکرد این سرویس بدین شکل است که، تمامی عملیات پردازشی و گرافیکی بر روی سرورهای این شرکت انجام می شود و تصویری که شما دریافت می کنید، در واقع تصویر از پیش پردازش شده ای است که به صورت ویدئو برای شما در کسری از ثانیه ارسال میشود. دسته بازی شباهت بسیاری به دسته کنسول ایکس باکس 360 دارد و دریافت کننده تصاویر، که کنسول OnLive محسوب می شود در اندازه کوچکی طراحی شده که قابلیت حمل آن را آسان می سازد. البته باید به فکر اینترنت هم باشید، زیرا بدون اینترنت این دستگاه عملا کاربردی ندارد.
خوشبختانه تا کنون شانس این را داشته ایم که آن لایو را روی تبلتی مانند HTC Flyer هم داشته باشیم. اما در نمایشگاه E3 امسال، معلوم شد که این کمپانی برنامه های جذاب تری هم دارد. همه چیز از یک اپلیکیشن شروع می شود که بازی کردن تحت کلود را برای آی پد و تبلت های اندرویدی در پاییز فراهم می کند. این برنامه به تبلت اجازه می دهد که هم به عنوان نمایشگر مورد استفاده قرار بگیرد. هم به عنوان یک دستگاه ورودی برای کنترل های حرکتی و تاچ. یعنی تبلت شما می تواند برای بازی که در تلویزیون HD خود مشاهده می کنید، دسته کنترل باشد. علاوه بر این تبلت شما قادر خواهد بود که به صفحه نمایش تبدیل شود و با دسته بازی ارتباط بر قرار کرده و به شما حس یک کنسول تمام عیار را بدهد.
جالب این که این اپلیکیشن فقط به تبلت ها محدود نخواهد شد و با اسمارت فون های اندروید یا iOS نیز به خوبی کار خواهد کرد. اما همه این ها روی کاغذ است. این اپلیکیشن در عمل چگونه است؟ انگجت با یک نمونه ی اولیه از این اپ روی تبلت زوم کار کرده و آن را نسبتا امیدوار کننده می خواند. البته در این نسخه اولیه، قابلیت استفاده از تبلت به عنوان دسته بازی وجود نداشت و امکان تست آن فراهم نبود.
این اپلیکیشن در پاییز برای تبلت های اندرویدی و iOS عرضه خواهد شد و شایعاتی نیز برای عرضه آن در آگوست برای تبلت HTC Flyer به گوش می رسد. مثبت این که تجربه کار با تبلت ها باز هم برایمان لذت بخش تر و جالب تر خواهد شد و منفی این که در ایران اینترنت به حدی نیست که بتوان با آن OnLive را تجربه کرد.
گران قیمت ترین iPad دنیا با قیمت 1.2 میلیون دلار
iPad 2 اپل در مقابل این iPad میلیون دلاری، رنگ پریده و کهنه به نظر می رسد. بدنه این iPad از الماس Camael پوشیده شده و تولید کننده این iPad آن را گرانترین iPad دنیا نام گذاری کرده است البته ما پیش تر نسخه 8 میلیون دلاری iPad2 که از سنگ های قدیمی، طلای 24 عیار و استخوان دایناسور ساخته شده بود را نیز معرفی کردیم.در ادامه مشخصات تبلت 1.2 میلیون دلاری را مشاهده خواهید کرد:
اما تبلت 1.2 میلیون دلاری با یک کیلوگرم طلای 18 عیار و 60 گرم الماس زینت داده شده است. از الماس سیاه نیز برای دکمه Home و لوگوی Apple استفاده شده است.مشتریان می توانند از Camael بخواهند تا به میزان لازم طلا و الماس به iPad اضافه کند یعنی قیمت این تبلت براساس تمایل مشتری کم و زیاد هم می شود. اگر شما هم تصور می کنید کسی حاضر به پرداخت چنین مبلغی نیست باید بدانید که Camael اعلام کرده در حال حاضر درخواست هایی برای خرید این تبلت از مشتریان مختلف دارد و در حال آماده کردن درخواست های آنهاست!
فرآوری: فاطمه مجدآبادی
بخش دانش و زندگی تبیان
منابع:
نارنجی، زومیت، فارنت